RECOM:ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΟΥ

Oι Κάρτες φίλου(Friend Cards)επιτρέπουν στον Σόρα να καλέσει έναν φίλο,που θα τον βοηθήσει στην μάχη.Σε αντίθεση με άλλες κάρτες οι Κάρτες Φίλου δεν κοστίζουν CP και δεν περιλαμβάνονται στο deck του Σόρα.Εμφανίζονται  τύχαια κατά την διάρκεια της μαχής.Σε περίπτωση που ο Σόρα τις σηκώσει,θα μπορεί να καλέσει ένα φίλο.Βαθμολογούνται από 0 εώς 9.Ο συνδυασμός τρίων τέτοιων καρτών του ίδιου είδους μπορεί να αποδώσει ισχυρότερες επιθέσεις.


Donald

Περιγραφή: Όταν κληθεί στη μάχη, ο Ντόλαλντ θα πραγματοποιήσει δύο ξόρκια από τα ακόλουθα: Fire, Blizzard, Thunder ή Cure.


Goofy

Περιγραφή: Όταν κληθεί στη μάχη,ο Γκούφυ θα χιμήξει και θα χτυπήσει τους εχθρούς με την ασπίδα του.

Aladdin

Περιγραφή: Όταν κληθεί στη μάχη, ο Αλλαντίν θα επιτεθεί στους εχθρούς με το σπαθί του,ακολουθώντας το Σόρα στο πεδίο της μάχης και καταστρέφοντας ότι βρεθεί στο δρόμο του.
Αποκτάται: Στην Άγκραμπα

Peter Pan

Περιγραφή: Όταν κληθεί στη μάχη, ο Πήτερ Παν πετώντας γύρω γύρω θα επιτεθεί σε όλους τους εχθρούς που θα βρεθούν στο δρόμο του.
Αποκτάται: Στη Neverland

Jack

Περιγραφή: Μόλις κληθεί στην μάχη ο Τζακ θα πραγματοποιήσει δύο ξόρκια από τα ακόλουθα: Fire, Blizzard, Thunder και Gravity.
Αποκτάται: Στη Halloween Town

Ariel

Περιγραφή: Όταν κληθεί στη μάχη, η Άριελ κολυμπώντας γύρω γύρω θα επιτεθεί στους εχθρούς που θα βρεθούν στο δρόμο της.
Αποκτάται: Στην Atlantica

Beast

Περιγραφή: Όταν κληθεί στην μάχη το τέρας τρέχοντας γύρω θα χτυπήσει τους εχθρούς.

Αποκτάται: Στο Hollow Bastion

The King

Περιγραφή: Όταν κληθεί στην μάχη, ο Βασιλιάς θα επιτεθεί,θα καταστρέψει και θα ζαλίσει τους εχθρούς ενώ παράλληλα θα θεραπεύσει το Ρίκου και θα αναπληρώσει το deck του.Η κάρτα αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για το Ρίκου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις